x

Odriješila kesu: Ceca dala 4.000 eura za snajkin porođaj, beba će spavati u zlatnoj kolijevci koju je ranije naručila!

Svetlana Ceca Ražnatović odriješila je kesu za porođaj snajke Bogdane Ražnatović. Balkanska zvijezda, prema pisanju Kurira, dala je 4.000 eura za usluge u privatnoj bolnici na Novom Beogradu gdje je supruga njenog sina Veljka Ražnatovića rodila njihovo prvo dijete, sina Željka.

U tu cijenu, osim carskog reza kojim je obavljen porođaj, uračunat je i boravak na klinici, anestezija, vakcine za bebu, njega ljekara, lijekovi, kao i obroci za porodilju. U ijcenu nije uračunato prisustvo oca na porođaju, kao i zaseban apartman. To se dodatno naplaćuje. To ga je koštalo još 12.000 dinara, a ako odluči da ostane sa ženom i djetetom u bolnici, moraće da doplati 10.000 dinara po danu, koliko košta dnevni smještaj i za porodilju u bolnici.


Bogdanina želja je bila da je porodi čuveni profesor, doktor Milenko Proročić, koji je porodio njenu svekrvu Cecu, ali i njenu sestru Lidiju Ocokoljić. Koliko će koštati njegov dolazak u bolnicu, nije poznato, ali ugledni ljekar je pristao na Cecinu molbu, iako se povukao iz posla kada je otišao u penziju 2017. godine. Od tada čuveni stručnjak, koji je Ceci obavio i vantjelesnu oplodnju prilikom prve trudnoće, nije radio nigdje, ali je sada riješio da izađe Ražnatovićki u susret.

Ceca će sinu i snajki pokloniti unikatnu kolijevku, koja se izrađuje po posebnim mjerama, anatomskim pravilima i materijalima koji brinu o zdravlju bebe. Ova vijest neizmjerno je obradovala kako Veljka tako i Bogdanu koji su oduševljeni poklonom.


- Ceca je imala puno obaveza oko priprema svadbe i slave pa je sada, kada je sve to prošlo, odlučila da se pozabavi dolaskom unuka. Još kada je saznala da je Bogdana u blagoslovenom stanju, ona je želi da im pokloni unikatnu kolijevku. Kako se ta kolijevka izrađuje nekoliko mjeseci, ona je odlučila da zamisao podijeli sa sinom i snajom kako bi mogla da je naruči i da ne bude bojazni da će zakasniti. Ceca je zajedno crtala sa dizajnerom kako će kolijevka izgledati. Nekoliko dana trajala je samo prepravka svih detalja i koje je ona dodavala i oduzimala prije finalne verzije. Ceca je vodila računa da sve bude perfektno zbog čega je detaljno objašnjavala dizajneru kako želi da izgleda kolijevka i sama mu je crtala pojedine detalje. Na kraju je on od njenih skica napravio finalnu verziju- rekao je izvor prije nekoliko mjeseci za Srpski telegraf.


Kolijevka je izgrađena u inostranstvu i ručni rad je u potpunosti. Moderna je i potpuno anatomski prilagođena novorođenčetu.

Nogari, konstrukcija i pločica na kojoj će biti ugravirano ime Željko su od pozlate. Dušek i obod kolijevke izrađeni su od prirodnih materijala, koji se ručno šiju. Oni će, po Cecinoj želji, biti u kraljevsko plavoj boji. S obzirom na to da su pred nama praznici, te da dizajneri koji izrađuju ove kolijevke imaju mnogo posla, Ceca je istog trenutka nazvala da se dogovori oko svega. Ona je odobrila finalnu verziju nacrta, a dizajneri namještaja sada finaziraju ponudu i daju je na izradu, priča izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.