x

duguje alimentaciju za čak 39 mjeseci

Odriješio kesu za drugo vjenčanje: Mustafa za svadbu daje 500.000 eura, a duguje 40.680 eura za alimentacije Emini!

Mustafa Sandal (52) pravi svadbu od pola miliona eura iako bivšoj supruzi Emini Jahović (40) duguje alimentaciju za čak 39 mjeseci i plate za radnike na imanju u Istanbulu.

Turski pjevač će se u petak oženiti vjerenicom Melis Sutšurup (31) u Rimu, a potom će napraviti trodnevnu gala proslavu u Marmarisu.

Sandal je spreman da na vjenčanje i svadbu potroši ogroman novac iako majci svojih sinova Jamana (13) i Javuza (10) duguje čak 101.880 eura, s tim da su u taj iznos uključene i neisplaćene plate radnicima.


- Mustafa i Melisa vjenčaće se 3. juna u Rimu, i to u ambasadi Turske! Odlučili su se za taj grad, jer im je omiljen, a i da bi izbjegli turske medije, koji ih prate u stopu. Sandal je riješio da poslije intimne ceremonije, napravi luksuzno slavlje u hotelu u Marmarisu 10, 11. i 12. jula. Na njemu će okupiti više od 300 ljudi. Prvog dana će organizovati "grčko veče" u restoranu hotela, a narednog će ponoviti ceremoniju vjenčanja u bašti i spustiti se do plaže na zabavu. Trećeg dana je ručak za sve goste... Mustafa će za ovo zadovoljstvo morati da izdvoji čak pola miliona eura, ali očigledno ne žali novac kad je riječ o novoj djevojci - priča dobro obaviješten izvor za Informer.


Prema njegovim riječima, to ne bi bio problem da Sandal ne duguje ogroman novac pop zvijezdi, s kojom je proveo 14 godina.

- Mustafa je poslije razvoda obećao Emini da će plaćati mjesečnu alimentaciju od 1.130 eura, ali i finansirati radnike na imanju na kom živi ona s djecom, odnosno plate vozača, baštovana, sobarica... Za te troškove je namijenio 1.700 eura mjesečno. Sve je plaćao nekoliko mjeseci i onda odjednom prestao. Trenutno joj za alimentaciju duguje 40.680 eura, a za za plate radnicima 61.200 evra. Tužila ga je sudu zbog toga, a on se vadio da je zbog korone u teškoj finansijskoj situaciji. Ovim je pokazao da nije! - priča naš izvor i dodaje da je Jahovićeva poludjela kad je saznala koliko je novca njen bivši spreman da potroši na novu suprugu:


- Mnogo je bijesna na Mustafu! Krivo joj je što uopšte ne brine o njoj i sinovima, a rasipa pare na Melis. Već neko vrijeme nije pozvao telefonom Jamana i Javuza ni da ih čuje, a nisu pozvani ni na očevu svadbu. Mnogo joj je krivo zbog toga.

Emina kaže da je njen bivši muž očigledno slagao da je imao finansijske probleme:

- Još se sudimo i nadam se da će pravda pobijediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega!


Emina i Mustafa su na sudu zbog alimentacije, ali bitku vode i oko kuće i muzičkog studija! Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu, vrijedne 16 miliona eura, i studija koji su kupili za četiri miliona eura. Njihova kuća je jedna od najljepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelijep pogled na grad.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.