x

Odronu, jesi li priznao ženi kako si cvilio? Vratićeš to što si oteo: Stanija brutalno prozvala Kristijana, sprema tužbu!

Stanija Dobrojević odlučila je da Kristijanu Goluboviću odgovori na sve prozivke.

Kako je istakla, ona za Golubovića priprema i tužbe, a ovog puta odlučila je da ga raskrinka do srži, a nema sumnje da joj Kristijan neće ostati dužan.

"Hahaha, ovaj klovn Kristina i baron Minhauzen i dalje nastavlja s njegovim lovačkim pričama? Ovo inače nije moj način izražavanja, niti moj nivo, ali nažalost sam prinuđena da ispišem sve ovo dalje na "jeziku" koji će on razumjeti... Ček, neki dan sam bila trudna s njim i abortirala, a sad ipak nisam bila trudna, nego pilula posle i neko me p..io? Pa hahaha! Je l' te to mučenica od žene napala kući misleći da si bio sa mnom, pa si brže-bolje promijenio ploču da nisi ti nego neko drugi?


Pa tek ti ta priča ne pije vodu, retardu retardirani... Krile, jesi priznao ženi kako si mi cvilio da bi me ženio? Da si zvao, pisao na viber, molio, smarao da se vidimo? Pa kad sam te od..bala, sve obrisao! Drugo, nisam ti ja Balerinka! S njom si imao javni s.ks u sred rijalitija, ženu varao, nos lomio, sa Farme izbacio, zaprijetio istinu da kaže, i ako kaže mora da laže...? Mene ne možeš! Ima da me gledaš svaki dan u rijalitiju i slušaš sa sve dokazima istinu, smeće ljudsko! Treće, meni djevojci si izmafijao da mi uzmeš 12.000 eura! KLOŠARU JEDAN, CIJELA SRBIJA TI SE ZBOG TOGA SMIJE!", napisala je Stanija, pa dodala:


"Glumiš nekog džeka, kavaljera, a meni si pare otimao! Ja sam za 12.000 eura dobijala poklone od mnogo većih mangupa nego što si ti, klošarčino! Da budeš zahvalan što te nisam tad prijavila za javnu iznudu i reketiranje! Kakav dogovor, kakvi poslovni saradnici?! Pereš se time, odronu, nikakav dogovor nikad postojao nije! Klasična otimačina! Ali džabe si otimao, kad i dalje nema pas za šta da te ujede! Frljaš se tu nekim ciframa, bre mogu sa sve gaćama da te kupim! A da ne pričam tek ovi muškarci sa ozbiljnim parama, svi ti se smiju bre!


Četvrto, za sve ove tvoje laži i klevete, dobićeš tužbe! Pa svoje laži dokazuj na sudu. Taman to što si otimao da mi vratiš, sa sve kamatom! Istim takvim tvojim pričama klevetali su mene i mnogo prije, pa sam vas sve dobila na sudu. Bolje da si mozak operisao nego te klempave uši! Mentalno retardirani debilu zaostao u vremenu i prostoru! Pa sad izvoli izmišljaj i laži i dalje... Toliko od mene. A imam još štošta da kažem, ali tjeraćemo se u rijalitiju. Istom tom gdje ćeš opet da se pereš da nisi dilovao dr.gu u crkvi, niti krao, lagao, ženu varao... "Patološki lažov u misiji da obmane narod", ali nisu ljudi budale... Vidimo se u Zadruzi 4."

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.