x

Održan humanitarni koncert za Ivanu Bjelogrlić: Nastupili Slađa Allegro, Bojan Lexington, Adil, Peđa Medenica, Slađa Mandić...

Bolest djevojčice Ivane Bjelogrlić ujedinila je pjevače iz BiH i Srbije, te je u dvorani ''Slavija'' u Istočnom Sarajevu održan humanitarni koncert.

Pjevači i muzičari česti su sudionici humanitarnih akcija i upravo svojim primjerima često potiču ljude da se uključe u različite humanitarne projekte. Bolest djevojčice Ivane Bjelogrlić tako je ujedinila pjevače iz BiH i Srbije, te je u dvorani ''Slavija'' u Istočnom Sarajevu održan humanitarni koncert.

Za malenu Ivanu su pjevali Slađa Alegro, Peđa Medenica, Slađana Mandić, Adil Maksutović, Bojan Leksington, Košava bend.


Fotografije: Facebook grupa "Pomozimo Ici Lavici"

Ideja za humanitarni koncert je krenula od Slađe Alegro i njenog supruga Zorana.

-  Naravno, odmah sam bez razmišljanja prihvatila poziv i drago mi je što sam  dio ove humane misije. Nadamo se da će novac za malu Ivanu što prije biti prikupljen, i da će ona zdrava i vesela brzo sa svojim najbližima uživati u našim nastupima - kaže Slađana Mandić.


Podsjećamo, trogodišnja Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva već više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život. U septembru prošle godine joj je dijagnosticiran tumor bubrega, koji se nastavio širiti i napadati druge organe, čak i nakon operacije. Nada za Ivanino izlječenje pojavila se u inozemnim klinikama, gdje je za njeno liječenje potrebno skupiti 250.000 eura. 

Ukoliko ste u mogućnosti novčana sredstva možete uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.

Za više informacija pozovite Ranka Skakavca na broj telefona 065/608-156.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Fotografije: Facebook grupa "Pomozimo Ici Lavici"

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.