x

Zenica

Održan novogodišnji koncert ARS centra Zenica! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
ARS Centar je održao završni polugodišnji koncert kao novogodišnji koncert u amfiteatru KŠC Sv.Pavao Zenica.

Na koncertu je ARS Centar sa svojim balerinama (i baletanom) predstavio svoj rad mnogobrojnoj publici koja već godinama prati rad ovoga Centra.

Nastupile su balerine svih uzrasta sa koreografijama koje su pripremale isključivo za novogodišnji koncert. Sve koreografije pripremala je Dragica Dimić, profesionalni baletni igrač i baletni pedagog sa stečenim stažem preko 20. g. na pozorišnim daskama u Novom Sadu. Za ovaj novogodišnji koncert balerine su osim koreografija izvele i muzički dio, sviranje na klaviru ali i solo pjevanje. Klavirske kompozicije i tačke solo pjevanja pripremala je Amila Pašalić , prof. muzičke kulture, a muzičke aranžmane je radio prof.,kompozitor Armen Škobalj.  

Ponovo je ARS Centar pokazao da je jedinstven u svojim aktivnostima i da rezultati koje postiže za svoj Grad, ali i državu BiH, su rezultati ogromnoga rada.

Ova prelijepa noć ostat će u sjećanju mnogih malih balerina kojima je ovo bio pvi javni nastup.

Kako ističu iz ARS Centra, oni nastvljaju raditi punom parom odmah poslije Nove godine jer imaju zacrtane ozbiljne produkcijske projekte i internacionalana baletna takmičenja.

Zahvalili su se svim svojim saradnicima u relizaciji novogodišnjeg koncerta. Svim prisutnima, roditljima,prijateljima, gostima, i dr. poželjeli su Sretnu i još uspješniju Novu Godinu.

ARS tim: Samira Spahić – Rustempašić, Dragica Dimić, Amila Pašalić, Olivera Šuvalić, Aida Mujčić i saradnici: Armen Škobalj, Duško Kostić, Dževahira Mujčić, Ahmed Jašarevič, Ismar Spahić i naši vjerni foto Spaha i Pahuljko.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.