x

Zenica

Održana radionica pod nazivom Be Transparent to Business! (FOTO)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Projekat „Be Transparent to Business” Udruženje poslodavaca Zenica realizuje u partnerstvu sa Savezom udruženja/udruga poslodavaca ZDK a koji je sufinansiran od strane Američke ambasade u Bosni i Hercegovini.

Projekat se realizuje sa ciljem poticanja aktivnijeg sudjelovanja poduzetnika u BiH na proces donošenja odluka i cjelokupnog tržišnog pozicioniranja provođenjem niza informativnih događaja o relevantnim pravnim okvirima,parafiskalnim opterećenjima na svim nivoima vlasti, transparetnom raspodjelom javnih prihoda, mehanizmima sudjelovanja javnosti, bolja komunikacija poduzetnika sa Inspekcijom, unapređenju saradnje s medijima , te unapređenju zajedničkog udruživanja i pristupa poduzetnika pri rješavanju relevantnih pitanja prema vlastima.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti otvorenu i inkluzivnu komunikaciju između sudionika. Projektom „Be Transparent to Business” planirano je da se održi pet radionica sa poduzetnicima i pet sastanaka sa medijima “Breakfast with Media” u pet gradova/općina ZDK: Zenica, Zavidovići, Maglaj, Usora i Breza.


Foto : Pahuljko

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.