x

Oglasila se Aleksandra Subotić nakon Davidove prevare: Njene riječi su ljude ostavile bez teksta!

Diskvalifikovana zadrugarka Aleksandra Subotić doživjela je pravu dramu kada se njen dečko David Dragojević smuvao sa Anom Korać nekoliko dana nakon njenog izbacivanja!

David i Ana se ne odvajaju jedno od drugog a strasni poljupci odjekuju zadrugom. David je zbog Ane čak skinuo i burmu koju je nosi iz ljubavi sa Aleksandrom.

A iako je David čak i javno uputio poruku Aleksandri da mu se Ana dopada, Aleksandra ne odustaje od ljubavi. Ona je noćas, na bogojavljensku noć, zamislila želju, a onda pratiocima na društvenoj mreži instagram uputila poruku:


- Da li ste i vi noćas zamislili jednu želju? Ja i moja beba jesmo! Ne smijem da vam kažem koju, ali mogu da vam kažem da je moja Magdalena prije par mjeseci rekla Davidu da bi voljela da zauvijek ostanemo zajedno i da smo mi jedna mala porodica - a ja u to i dalje vjerujem! Čovjeka možeš da izigraš i da iz manipulišeš i milion i jedna nesreća može da vas zatekne u životu, ali kad tada se taj čovjek povrati i stavi prst na čelo! Pa ni u bajci niko nije uspio da uništi nešto što se zove PRAVA LJUBAV! Ni najveće vještice i vješci svijeta... Za mene je najveća ljubav kada mama voli tatu, a tata -mamu, i njih dvoje zajedno bebu... I ja od toga ne odustajem nikada... Pa vidjećemo... Neke želje se ponekada i ostvare, a ja za moju znam da hoće.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.