x

Oglasila se Balaševićeva kćerka nakon vijesti da je "panonski mornar" doživio infarkt!

Čuveni kantautor i pjesnik Đorđe Balašević (66), doživio je infarkt zbog čega je bio primoran da otkaže  koncert u Kragujevcu, za koji su karte odavno rasprodate.

Kantautor se trenutno nalazi na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Oglasila se i Balaševićeva ćerka Jovana na Instagramu, navodeći da se umjetnik dobro osjeća.

- Da predupredim sve koji će mi postaviti sljedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta - napisala je Jovana Balašević na Instagramu.


- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavijestim da se večerašnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda...

- Đole kaže da će donijeti ljekarsko uvjerenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo... Molim vas za razumiijevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo - navedeno je u saopštenju kuće Balbelo, menadžmenta Đorđa Balaševića.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.