x

Oglasila se Goca Šaulić povodom nestanka Turčina koji je skrivio udes: Sud zna gdje je Alsin? Evo kakvu kaznu očekuje pjevačeva udovica!

Udovica folk legende Šabana Šaulića odgovorila je na pisanja medija da je Turčin koji se sumnjiči da je kriv za nesreću u kojoj je nastradao "ispario".

 Goca Šaulić tvrdi da sud u Njemačkoj zna gdje se nalazi Alsin Levent, krivac saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić.

Ona je odgovorila na pisanja medija da je Levent nestao iz grada Gitersloa, u kojem je čekao početak suđenja.

"Vjerujem u pravosudni sistem Njemačke. Pravosudni organi dobro znaju gdje se ne on nalazi", rekla je Šaulićeva i dodala:


"U kontaktu smo s tužilaštvom i imamo informaciju da će suđenje uskoro da počne. Naravno, trebalo je odavno da bude procesuiran, ali je važno da će se to desiti. Očekujem da dobije maksimalnu kaznu po tamošnjim zakonima".

Uskoro će se navršiti godina dana od nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Informer)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)