x

Oglasila se Janjuševa žena Ena: Evo šta je poručila nakon što ju je muž pred cijelom nacijom prevario sa Majom Marinković!

Mjesecima unazad učesnici "Zadruge", ali i domaća javnost, nagađali su u kakvom su zapravo odnosu Maja Marinković i oženjeni Marko Janjušević Janjuš. Iako su se pravdali da je riječ samo o druženju, Maja je riješila da prizna sve i otkrije da su, zapravo, imali strastvenu ljubavnu aferu.

Uprkos tome što su ga svi zadrugari upozoravali da napolju ima ženu koja ga gleda, te da treba da povede računa o ponašanju, Janjuš nije uspio, prema Majinim tvrdnjama, da se iskontroliše, te su u više navrata pali sočni poljupci između njih dvoje, ali i vrela akcija ispod pokrivača. To nije sve - kako kaže Maja, obećavao joj je i da će se razvesti, te da će joj napraviti dijete poslije "Zadruge".


Pink.rs je kontaktirao Janjuševu suprugu Enu kako bi nsaznali kako reaguje zbog svega što joj je suprug priredio pred milionskim auditorijumom.

Ona nije odgovarala na uporne pozive, međutim, ipak su uspeli da je dobiju - na kraju se javila na telefon i poslije postavljenog pitanja poručila samo jedno:

- Nemam nikakav komentar, uopšte nema potrebe da me zovete, isti mi je stav kao i ranije, hvala, prijatno - bilo je sve što je rekla Ena, nakon čega je spustila slušalicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.