x

Oglasila se Jelena Karleuša: Prvi put nakon smrti majke pjevačica objavila nešto što će vas rasplakati! (VIDEO)

Nnekadašnja radio voditeljka i majka pjevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša preminula je 3. marta ove godine u svojoj porodičnoj kući u Beogradu nakon duge i teške bolesti. Jelena prvi put poslije smrti i sahrane Divne Karleuše oglasila se putem društvene mreže Instagram, te sa brojnim pratiocima podijelila zajednički trenutak sa majkom.


Divnina smrt najteže je pala njenoj nasljednici, kćerki jedinici Jeleni Karleuši, koja se nije oglašavala nakon smrti svoje majke. Tako je sve bilo do danas, kada je pjevačica na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa Divnom i to je Jelenina prva objava nakon ovog tragičnog gubitka. Takođe, Jelena je postavila i nekoliko kratkih video-snimaka u okviru kojih se prisjetila nekih od najljepših trenutaka koje je provela sa voljenom majkom.


Inače, Jelena i Divna bile su jako vezane jedna za drugu, a pjevačica je često isticala kako je u životu i karijere sve stekla zahvaljujući podršci koju je dobijala od svoje majke. Nakon Divnine smrti Jelena je drastično skratila svoju kosu, svakodnevno obilazi majčin grob, a na dan sahrane pjevačica je bila potpuno van sebe.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.