x

Oglasila se Majina bivša drugarica pros..tutka: Marinkovićeva pružala se.sualne usluge žestokim momcima!

Maja Marinković ponovo je ušla u "Zadrugu" i na samom ulasku nazvala cimerku Minu Vrbaški pros..tutkom. Ovo je razbijesnilo Majinu bivšu prijateljicu G.S, koja se bavi pros..tucijom, koja je otkrila sve detalje iz života Marinkovićeve.

- Maju sam upoznala kada je tek napunila 18 godina. Tada je počela da izlazi po klubovima i zagazila je u svijet pros..tucije. Kada smo kroz neko određeno vrijeme postale bliske, saznala sam da ponekad, kada joj zafali love, odradi nekoliko mušterija. Vremenom to se promijenilo. Uradila je usne, grudi i počela da obrađuje ozbiljnije likove, sportiste i mafijaše, pa se dešavalo i da zajedno odemo na žurke i proslave na kojima bismo bile poslate da spavamo s klijentima - priča G. S. i otkriva da je Marinkovićeva najčešće spavala sa opasnim momcima, od kojih je nekolicina osuđena za ubistvo.

Osim sportista i tih matorih biznismena, Maja je navodno najviše posla imala s momcima koje pros..tutke uglavnom izbjegavaju, a to su žestoki momci, vođe navijača i slično.

- Umjesto da beži od toga, ona je trčala da radi upravo one koji su najnaporniji i najopasniji, a većina tih momaka je sada po zatvorima zbog ubistva ili nekog teškog krivičnog djela. Često bi se hvalila time kako spava s najboljim frajerima i da je dosta plaćaju. Sa sigurnošću znam da je odradila nekoliko momačkih večeri navijača naša dva najveća kluba - kaže zadrugarkina bivša prijateljica.


- Sve ovo pričam jer je djevojkama koje se bave pros..tucijom muka od toga što one koje s nama to isto rade na sve načine pokušavaju da se operu. To je ovoga puta uradila Maja, kada je Minu na odvratan način nazvala ku*vom! Ne mogu da vjerujem da sve do jedne dobiju sindrom svetice i zaborave da su napolju ljudi koji vrlo dobro znaju ko su one i čime se bave. Djevojke s kojima zajedno prodaju svoje tijelo. Ne znam kako je samo nije sramota da priča o k.rvama, a prva je s.se ugradila od para koje je zaradila pros..tucijom. Pametnije joj je da ćuti jer će isprovocirati neku od nas da uđe unutra i dokaže ko je i šta ta sveta i čista Maja - zaključuje G. S.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.