x

zar je ovo moguće?

Oglasila se Marija Bulat povodom hapšenja: Šokirala javnost saopštenjem i otkrila sve detalje!

Vijest da je policija  na Novom Beogradu u Bloku 38 upala u kozmetičku salon za koji se ispostavilo da je lokal koji drži Marija Bulat, žena pjevača Marka Bulata, odjeknula je u domaćim medijima.

Supruga folkera se sada oglasila i demantovala da stvari koje su pronađene tokom policijske racije - izvjesna količina d..ge, dvije vagice za precizno merenje, tri automobila, kao i 2.000 eura, ne pripadaju njoj.

Njeno saopštenje prenosimo u cjelosti:


- Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane brojnih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributora d..ge, imam potrebu da se obratim svojim kolegama novinarima, demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja.

Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumljičenima, bez najave i predstavaljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni nanijeta velika materijalna šteta.



Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je VAN MOG SALONA, VAN MOG STANA, VAN MOJIH KOLA, i NE KOD MENE već kod drugih ljudi.

Od strane velikog broja medija, na osnovu 'pouzdanih' izvora iz policije, sve navedeno pripisano je meni – imenom i prezimenom.


Takođe, nijedan akter koji je praćen i priveden nije spomenut čak ni inicijalima, već je objavljeno samo moje ime.

Da ponovim! U mom salonu nije pronađeno ništa. U moj stan nije ulazio niko niti je vršen pretres. Hapšenje osumnjičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplijenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena.

Drage kolege novinari, uz svo razumijevanje prema zahtjevima naše profesije, apelujem da prilikom spominjanja mog imena ubuduće provjerite svoje 'pouzdane izvore iz policije' prije nego što objavite bilo šta!

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.