x

OGLASILA SE: Nakon novog p*rno skandala, Severina je odlučila da uradi OVO!

Nakon što su se u medijima juče pojavile nove fotografije na kojima je Severina naga, ona je otkazala nastup koji je sinoć trebalo da održi u Njemačkoj.

Severina Kojić juče se ponovo našla u centru p*rno afere, kada su na jednom sajtu isplivale fotografije na kojima joj se vide gole grudi, o čemu ne prestaju da bruje mediji u Srbiji i regionu, a ona je nakon toga objavila da otkazuje unaprijed zakazan nastup u njemačkom gradu Nirnbergu što je takođe odmah izazvalo veliku pažnju.

“Večerašnji nastup je odložen. Zahvaljujemo organizatorima u Nirnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebalo da bude prvi nastup Severine u Nirnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravno veče. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa”, stoji u objavi na Severininoj Fejsbuk stranici.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Severina našla u jeku p*rno skandala, s obzirom na to da je prije nekoliko nedjelja na istom sajtu izašao set fotografija. Njen menadžer Tomica Petrović tvrdi da je sve namješteno.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.