x

Oglasila se nakon što je otpjevala Luni prateće vokale: Ona nije pjevačica, to svako može! A Kiju volim mnogo ...

Antonia Gigovska je pjevala prateće vokale na prvoj pjesmi Lune Đogani, pobjednice druge sezone rijalitija "Zadruga". Ona je sada ispričala prve utiske o Đoganijevoj i o njihovoj saradnji.

– Super je! Upoznala smo se. Sjedile smo i pričale. Ona je ekstra. Biće lijepa pjesma. Mogu da kažem da će da bude hit jer jako dobro zvuči. Darko Dimitrov je dobro odradio sve. Napravio joj je dobru pjesmu – rekla je Antonia za nemazabranjenih.rs.

Antonia je pjevala prateće vokale i Tamari Todevskoj, koja je ove godine predstavljala Sjevernu Makedoniju na "Evroviziji", te je prokomentarisala razliku kada pjeva Tamari, koja je afirmisana pop pjevačica, i kada pjeva Luni, koja je stekla popularnost kao rijaliti zvijezda.


– Naravno da postoji razlike između Lune i Tamare. Tamara je već izgrađeni pjevač, a Luna nije pjevačica, ona je prije svega rijaliti zvijezda. Ona je pobjednica "Zadruge". Ja nisam ni gledala to. Postoje ljudi koji je podržavaju i ja nemam problem sa tim. Ima razlike u pjevačkim sposobnostima između Tamare i Lune, ali svako može da radi u studiju, ako zna barem malo da pjeva. Luna je super djevojka. Mi smo sarađivali lijepo. Ja sam joj otpjevala prateće i ne razumijem tu famu zbog toga što joj ja pjevam prateće vokale. Ja sam prije svega profesionalac i to je moj rad. A ja Luni želim svjetsku karijeru i želim joj puno uspjeha – rekla je Antonia.


Neki je osuđuju što je pjevala Luni prateće vokale, a drugi je podržavaju. Prije svega vođeni sukobom između Lune i Kristine Kije Kockar.


- Što se tiče Kije Kockar, ona mi je draga i nema razloga da komentarišu loše Kiju. To je moj rad i ja bih rado pjevala prateće vokale i Kiji. Nemam ništa ni protiv Kije, ni protiv Lune. Ja to ne gledam tako. To je moj posao i ja sam profesionalno obavila svoj posao. I naravno da Kiju volim mnogo i mene ono što se dešavalo između njih dvije u „Zadruzi“ ne zanima niti sam to gledala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(nemazabranjenih.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.