x

opravdan razlog

Oglasila se žena Ivana Marinkovića! Jelena mu poslala poruku preko voditelja: Poruči mu da ga se odrečem ako ne počne da se presvlači!

Ivan Marinković iz dana u dan izaziva pažnju javnosti kao učesnik šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", a bezrezervna podrška mu je, između ostalih, nevjenčana supruga Jelena Ilić.

Jelena, uz podršku Ivanove fan grupe sa društvenih mreža, šalje Ivanu sve što mu je potrebno za boravak na imanju u Šimanovcima, a, između ostalog, i odjeću, koju on, po svemu sudeći, ne nosi.

Tim povodom se Ilićeva oglasila putem Marinkovićevog zvaničnog Instagram naloga, koji ona sama vodi dok je on u rijalitiju, i poslala mu poruku, u želji da mu je prenese voditelj Milan Milošević pri prvom sljedećem odlasku u Šimanovce.


- Zamolila bih Milana Miloševića da prenese mom mužu da počne da se presvlači jer mu je orman pun. Inače ga se odričem kao i čitava grupa Šmekeri - poručila je šaljivo Jelena.

Podsjetimo, Ilićeva i Ivan su se upoznali pred kamerama rijaliti šou-programa "Parovi", gdje se i rodila njihova ljubav. Jelena je pružila punu podršku Marinkoviću kada je prihvatio ponudu da uđe u "Zadrugu" ne bi li pred kamerama sveo račune sa Miljanom Kulić, majkom njegovog nepriznatog djeteta Željka, ali i njenom majkom Marijom.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.