x

OTKRIJTE

Oglasila se žena Velje Nevolje: Izustila je samo jednu rečenicu!

Policija je juče obavila još jedan razgovor sa suprugom Veljka Belivuka (36), koja sa njihovom djecom živi u elitnom kompleksu zgrada na obodu Učiteljskog naselja u Beogradu, saznaje Objektiv.

Dvojica inspektora zadržala su se u stanu oko sat vremena. Nakon što su otišli, novinari Objektiva su pokušali da sa Belivukovom stupe u kontakt.

- Naravno da ne želim da razgovaram sa vama – bila je kratka supruga Veljka Belivuka. Njen muž je u ovoj zgradi posljednji put viđen krajem prošle godine.

- Ima dva mjeseca kako sam ga vidio posljednji put. Prije toga sam ga redovno viđao. Vozio je onaj njegov crni „audi A8” – počeo je priču za Objektiv čovjek koji je insistirao na anonimnosti, a nije dozvolio ni da se snima razgovor.


Prema njegovim riječima, Belivuk je bio „super kao komšija”.

Ovo što se pominje za njega nije moguće, sve je namješteno. Nemam riječi. Istina, nije ni moje da kažem, ali potpuni šok – kaže naš sagovornik. Svi koji su Belivuka znali, dodaje on dalje, čude se.

– Zlatnu djecu ima. Kćerkica mu se rodila ovde… – nastavlja, ali odmah zastaje, poseže rukom za džep, vadi maramicu pa briše suze. Najviše mu je krivo, kaže dok mu brada drhti, zbog sina i kćerke.


Djeca su mnogo vezana za njega. Kada su ga prije dvije godine sumnjičili da je učestvovao u onom ub.stvu (Vlastimira Miloševića, prim.nov.), sin mu je baš imao problema u školi. Maltretirali su ga vršnjaci, govorili mu da mu je otac ovakav, da je onakav… te traume… da onako drhti… – zastaje sagovornik Objektiva dok mu pogled luta u daljinu, pa poslije pauze nastavlja: – Nikada od njega nisam čuo povišen glas, da se ženi obratio neprimjerenim tonom… I onda ovo – u nevjerici širi ruke dok ostaje bez riječi.


Upitan za drugu dvojicu uhapšenih, koji žive u istom kompleksu zgrada, samo ulaz do Belivuka, Vladu Draganića i Nikolu Stefanovića, naš sagovornik kaže da prvog zna samo iz viđenja, a o drugom isto ima lijepe riječi. – Nikolu znam. I za njega mi je kao i za Veljka sve ovo nevjerovatno. Ako bih za njih trebalo nešto da kažem, onda je to – pristojni momci – kaže ovaj čovjek, koji odaje utisak „stare škole”.

Kao i kod Belivukovih, i kod Draganićevih juče nije bilo zainteresovanih za razgovor. Kada smo pozvonili na njihov interfon, javila nam se žena s ruskim akcentom. Kada smo se predstavili i rekli joj da bismo željeli da razgovaramo s njom, razgovor je nastavila druga žena. Ona nam je rekla da Draganićeva supruga nije u zgradi.


Nepoznato je ostalo kada su se trojica kompanjona uselila u ovaj luksuzni kompleks, koji zauzima cijeli kvart, i u obliku trougla je.

Prema nepotvrđenim informacijama, njegova gradnja završena je 2013, a naredne su stanari, njih oko tri stotine, počeli da se useljavaju. Cijena kvadratnog metra, kako smo saznali, kreće se od 1.650 do 1.750 eura, u zavisnosti od strane objekta. Zgrada u kojoj se nalazi stan Belivuka čini jednu stranicu trougla, i do njenog ulaza se ne može doći sa ulice, već samo kroz dvorište u koje se, pak, ulazi kroz jednu od metalnih kapija. Cijeli kompleks, svi ulazi, prolazi i garaže su pod video-nadzorom, a vrata pod šiframa.

.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.