x

Oglasila se Zilha poslije susreta s Edom i njegovih suza: Sve što je imala da kaže stalo je u jednu rečenicu! (Foto)

Učesnik "Zadruge" Edis Edo Fetić odazvao se jutros pozivu Centra za socijalni rad u Novom Pazaru kako bi se riješilo pitanje starateljstva nad troje djece koje je dobio sa Zilhom Karišik, koja je protiv njega podnijela tužbu za razvod braka.

Nakon što se po prvi put nakon javne prevare suočila sa još uvijek zakonitim suprugom u prostorijama centra, Zilha se brže-bolje sklonila od okupljenih novinara, a sve što je imala poručila je na Instagramu, gdje je objavila jednu, ali moćnu rečenicu.

- Ako bi ćutala, imala bi najljepše držanje - napisala je Zilha, čime je, mnogi su saglasni, rekla više od hiljadu riječi.


S druge strane, Edo je zaplakao po napuštanju prostorija Centra za socijalni rad u Novom Pazaru i priznao da je u očima svoje supruge vidio mržnju.

- Drago mi je, normalno, što sam je vidio, to je osoba sa kojom sam proveo najljepši period života i koja je rodila moju djecu, majka moje djece. Naravno da mi je drago što sam je vidio, vidio sam da je okej. Ona ih je samo ostavila, prošla, insistirala je da se što brže završi razgovor između mene i djece. Djeca su bila sretna, radosna što me vide. Vidio sam mržnju u Zilhinim očima, to sam definitivno vidio - veliku mržnju... Ima pravo, ne mogu ništa ja to da sporim. Možda to nije to, ali ja sam to tako vidio - rekao je Edo za Pink.rs.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy