x

TRAUMATIČNO

Oglasio se Matejev prijatelj koji je bio s njim kobne noći: Otkad je nestao konstantno dobijamo poruke neprimjerenog sadržaja!

"Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje - ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju..."

Ovo su riječi jednog od prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je sa njim kobne noći bio u Beogradu, u klubu "Gotik" u Beton Hali, a koje je napisao u mejlu.

On je rekao da otkako je počela potraga za njihovim prijateljem, on i ostali Matejini drugovi dobijaju poruke neprimjerenog sadržaja...


"Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča", napisao je mladić. Mladić je istakao da se on i ostali prijatelji trude da budu "maksimalna podrška Matejevoj porodici i istražnim organima koji rade na njegovom pronalasku", piše Blic.


On je dodao i da vjeruje da će Mateja biti pronađen. Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra kada je, u majici kratkih rukava, u žurbi, istrčao iz kluba "Gotik" u kom je bio sa prijateljima. Mladić je prvo istrčao na ulicu i pokušao da zaustavi taksi, međutim u tome nije uspio jer je vozilo već bilo zauzeto.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.