x

najavila mu rat

Oglasio se Rasta nakon Aninih prozivki: Optužila ga da će platiti za zlodjela, evo šta reper kaže!

Ana Nikolić započela je rat sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Pjevačica je putem Instagrama prozvala svog bivšeg partnera nazvavši ga “velikim ocem” koji će odgovarati za “zlodjela” koje je uradio njoj i njihovoj kćerki Tari.

– Ovaj “veliki otac” moraće da snosi konsekvence za sva “zlodjela” koja je uradio meni kao majci Tarinoj, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine – napisala je kratko Ana.

Ovim povodom oglasio se i Rasta za Telegraf.


– Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko djeteta. Na sve drugo nemam komentar, niti ću se oglašavati tim povodom – kratko je rekao reper koji nije želio da kaže nešto više o odnosu sa majkom svoje kćerke, niti da odgovara na njene prozivke.

Podsjetimo, Ana je nedavno izjavila kako je u dobrim odnosima sa bivšim partnerom Stefanom Đurićem Rastom.


– Nemam dečka, nemam ni simpatiju. Nemam ni nekog potencijalnog. Nisam se razočarala u muškarce… Nema muškaraca, nema ni problema! (smijeh) Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima… (smijeh) Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno – rekla je ona.


Inače, za tri godine, koliko su bili u braku pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, o njihovom razvodu se pisalo makar pet puta. Rastajali su se skoro isto toliko, ali tek prošlog ljeta konačno su potpisali papire za razvod koji su bili na čekanju posljednjih godinu dana.

.

..

.

.


Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.