x

Oglasio se Saša Popović: Istina o odnosu sa Ivom Grgurić!

Mediji u Srbiji su prethodnih dana iskoristili zajedničku fotografiju zadrugarke Ive Grgurić i direktora Granda kako bi pravili razne priče. Povodom svega oglasio se i medijski mag Saša Popović, a njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti: 

- "Budući da se moje ime i prezime posljednjih dana vezuje za izvjesnu Ivu Grgurić te se na naslovnicama pojedinih medija nalaze lažni natpisi, koji vrijeđaju mene kao poslovnog i porodičnog čovjeka, prinuđen sam da se obratim javnosti i stavim tačku na ovakve i slične insinuacije.

Djevojku koju mediji danima dovode u vezu sa mnom, te priču nadograđuju do scenarija za film, vidio sam jednom u životu i to na pet minuta, kada je i nastala zajednička fotografije. Baš kao što se svakodnevno slikam sa ljudima na ulici. Nikada je ni prije, ni poslije toga nisam vidio i to je jedina istina.


Shodno tome, molim vas da prestanete da prenosite takve tekstove, koji na vrlo maliciozan, a prije svega neistinit način povezuju moju porodicu i mene sa izvjesnim osobama, a sve zarad podizanja tiraža, i time remete naš privatan život.

U nadi da ćete kao i uvijek do sada biti na strani istine,

s poštovanjem

Saša Popović."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.