x

OGLASIO SE STUDENT O KOME BRUJI SRBIJA! Bio sam rob doktora iz Švedske! EVO KAKO JE OBJASNIO FOTKE IZ MONTE KARLA, ITALIJE I ŠPANIJE!

Milan Jevđić, student koji je svojom pričom podigao prašinu u Srbiji, rekao je danas da će tužiti doktora Dobricu Pavlovića zato što je negirao njegove navode iz gostovanja u emisiji na TV Prva, navodeći da je od doktora dobijao pomoć od 300 eura, a ne 700 kako je naveo, te da je sve vrijeme bio rob pomoći koju mu je slao.

Poslije Jevđićevog prvog pojavljivanja u medijima, javio se doktor koji je izjavio da mu je on davao pare da živi pristojno, ali da on uopšte nije ono za šta se predstavlja.

Milan je gostujući danas u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom na Prva TV iznio šokantne tvrdnje da je upravo taj doktor od njega zahtijevao da mu bude rob!

"Pročitao sam strašnu grozotu, od toga da sam najveći šljam ove zemlje, da sam prevario državu, zato što se se dan prije emisije oglasio doktor koji je meni pomagao. Nisam detaljnije pričao o tome zbog njega i njegove porodice, jer je odnos bio krajnje bizaran. Znali smo se 4 godine, i on je želio da budem njegov rob. Nisam smio da odem bilo gdje bez njegovog odobrenja, počelo je sa 100 eura, stiglo je do 300 mjesečno, nije 700 kao što je pisalo u medijima", tvrdi Milan.

Na pitanje novinara da li je riječ o lijepom gestu i hrišćanskom, jer mu je doktor iz Švedske pomogao, Jevđić navodi da nije riječ o pomoći koja je bezuslovna.

"Morao sam da se povinujem svim njegovim zahtjevima, rob je mala riječ za to", tvrdi on.

Milan je dalje naveo da je on morao da pristane na sve to jer nije imao izbora, jer je želio da završi fakultet.

"Živio sam u nadi da će to proći. Nisam mogao da imam svoje ja, prijetio mi je batinama, ubistvom. Sve je počelo kad sam bio srednja škola i on je tada vidio prilog o meni na televiziji. Htio je da mi pomaže. Počelo je sa 100 eura, ali taj odnos od početka nije bio normalan. Već u drugoj godini shvatam da to nije normalan odnos, to je u najmanju ruku uznemirujuće. To nije za televiziju, toliko je gnusno. Mene je sramota da pričam o tome. Uslovi su bili "Ako padneš ispit, visićeš na stubu na Terazijama", "Da si dobar ne bi te roditelji ostavili", to su stvari koje mi je stalno ponavljao. Ne mogu da budem nečiji rob, nisam rođen da bih bio rob nekog tamo doktora koji laže o meni", kaže Jevđić.

Po svim društvenim mrežama dijelile su se njegove fotografije sa putovanja, a evo kako ih on objašnjava.

"Sramota me je što sam u svom životu usudio da izađem. A što se tiče tih slika sa putovanja, to je ekskurzija na koji svi studenti idu. Sam sam je platio. Uspio sam uz pomoć svog rada i svoje djevojke da odem tamo. Doktor me je ucjenjivao da ako odem na more, mi smo završili. Obišao sam sva ta mjesta, Italija, Španija, Monte Karlo i koštala je vjerovali ili ne ogromnih 300 eura", kaže Milan i dodaje da će doktora tužiti za sve što je rekao tako da će se vidjeti na sudu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.