x

Oglasio se tata Topalko nakon fotki kćerke i tenisera Džumhura sa Maldiva: Helena nikad nije bila normalna!

Milan Topalović Topalko oglasio se nakon što su isplivale fotografije njegove kćerke Helene Topalović i tenisera Damira Džumhura sa Maldiva. Njih dvoje nisu objavili ni jednu zajedničku fotografiju, ali jesu neizmjenično objavljivali iste ili slične kadrove na Instagramu sa mjesta na kome borave.

Pjevač je izjavio da ne zna gdje mu se kćerka nalazi, ali dodao je da nikad i nije bila "normalno" dijete.

- Ne znam ja sa kim ljetuje moja kćerka, a u njeno ime nisam ovlašćen da dajem izjave. Vidio sam na društvenim mrežama kako surfuje na onoj dasci, uvijek je bila kao kaskader, nikad kao sva normalna djeca. A što se mene tiče, ja sam super, u svom selu Trudovo kod Zlatara, sa majkom sam klao svinje i topimo mast. Nama je evo super - poručio je pevač.

Inače, uprkos brojnim spekulacijama kćerka pevača Milana Topalovića Topalka, i teniser Damir Džumhur za javnost nisu željeli da potvrde romansu. Ovoga puta su ih odale fotografije sa Maldiva, gdje su odsjeli u jednom luskuznom hotelskom kompleksu.


Iako ne objavljuju zajedničke fotografije, oboje u isto vrijeme na Instagramu dijele slike sa istog mjesta, te pokazuju na koji način provode vreme. Teniser i kćerka “Grandovog” pjevača uživaju odmarajući na plaži, ali i baveći se vodenim sportovima. Njih dvoje odseli su u jednom luksuznom rizortu u kome noćenje po osobi u prosjeku košta oko 700 eura, što znači da su Helena i Damir za ovo putovanje iskeširali pozamašnu sumu od nekoliko hiljada eura.

Ovo nije prvi put da su fotografije odale Džumhura i Helenu. Oni su, podsjetimo, ljetos zajedno bili u Turskoj, što se takođe moglo zaključiti po fotografijama na Instagramu koje su objavljivali sa iste lokacije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.