x

magistar engleskog jezika

Ognjen Amidžić ima mlađu sestru i nimalo ne liče! (Foto)

Malo ko u javnosti zna da voditelj Ognjen Amidžić ima mlađu sestru. Njeno ime je Maja, ima 43 godine i ne voli da se eksponira u medijima, jer se ne bavi javnim poslom.

Ognjenova sestra je magistar engleskog jezika, a jednom prilikom se Ognjen i pohvalio kako Maja – tečno priča britanski.

– Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski – objavio je on na Tviteru, a sestra mu je odgovorila emotikonom u obliku srca.


Ognjen je dvije i po godine stariji od Maje, ali se nikada tako nije ponašao. Imali su sitne, dječje svađice, te ističe da je često volio da je nervira.

– Razlika između nas je dvije i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvijek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam volio da je iznerviram i onda da se smijem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem – pričao je on za „Glossy“ jednom prilkom, pa objasnio da danas odlično funkcionišu.


– Danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli – zaključio je svojevremeno voditelj.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.