x

Ognjen Amidžić progovorio o odlasku sa Pinka!

Voditelj kaže da ima dobar tim ljudi sa kojima radi na realizaciji “Amidži šoua” te da ne obraća pažnju na prozvike da postoje gosti od kojih treba da ga bude sramota.

Jedan od najpopularnijih voditelja na ovim prostorima Ognjen Amidžić govori o svojoj emisiji “Amidži šou”, rijalitiju “Zadruga” ali i trenutnom stanju u zemlji i nastavku voditeljske karijere. Kako kaže, zasad ostaje dio ružičastog tima jer smatra da mu ne bi bilo bolje u drugoj medijskoj kući.

On kao voditelj nije smio da komentariše učesnike Zadruge:


- Kao čovjek koji je godinama vezan za rijaliti ne smijem mnogo da se izjašnjavam zato što nekim mojim sudom mogu da utičem na imidž nekoga, na ukus nekoga ili da neko pomisli da sam na strani nečega. Ne mogu u vezi sa tim ništa da kažem.


Na pitanje da li je razmišljao da prekine saradnju sa televizijom Pink, on je odgovorio:

- To je komplikovano pitanje koje bi povlačilo vrlo komplikovan odgovor, ali mislim da trenutno na ovom prostoru ne mogu da imam bolju ponudu.


Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/KyhBlpP