x

BRAĆI FUDBALERIMA IZREČENE SANKCIJE

Ognjen i Stojan Vranješ priznali da su pretukli bračni par, izrečena im kazna od 8.000 KM!

Braća Stojan (36) i Ognjen Vranješ (33) priznali su da su ispred restorana "Agape" u centru Banje Luke napali i nanijeli povrede Dušanu Komljenoviću i njegovoj tadašnjoj djevojci, a sada supruzi Anji Komljenović, objavila je Srpskainfo.

Ognjen Vranješ dobio je kaznu od 6.000 KM, a Stojan od 2.000 KM.

Kako prenosi Srpskainfo, oštećeni bračni par Komljenović se usprotivio ovim kaznama i smatrali su da nogometaši moraju dobiti strožiju kaznu, međutim i pored toga izrečene su im pomenute novčane kazne.


Prema optužnici, braća Vranješ su 20. juna 2020. godine oko 1:50 sati napali Dušana Komljenovića i njegovu djevojku tadašnju Anju Trtić u objektu "Agape", koji je smješten u robnoj kući "Boska".

Kako je navedeno u optužnici, sukob se desio na drugom spratu robne kuće, na vrhu pokretnih stepenica.


"Ognjen je fizički napao Komljenovića i Trtić, koji su se nalazili na vrhu pokretnih stepenica. Ognjen je Komljenovića udario šakom u glavu, u predjelu lica, i tako mu izbio dva zuba. Od siline udarca Komljenović se skotrljao niz stepenice i završio na prvom spratu. U tom trenutku Trtić je krenula prema Ognjenu, ali ju je on odgurnuo od sebe. Ona je zatim pala niz pokretne stepenice i otkotrljala se do prvog sprata. Ognjen je zatim sišao niz iste stepenice i ponovo fizički napao oštećenog Komljenovića, a u napadu mu se tada pridružio i Stojan Vranješ, koji je prišao sleđa i boka oštećenom mladiću i jednom ga uradio u predjelu glave i vrata", navodi se u optužnici.


U početku su obojica negirala krivicu, ali tokom zadnjeg ročišta braća Vranješ su izjavili da svjesno i sa razumijevanjem priznaju krivicu i da se sve desilo onako kako je navedeno u optužnici. Obojica su istakla i da krivicu priznaju kako bi se ovaj postupak što prije okončao.

Stojan Vranješ trenutno nosi dres tuzlanske Slobode, dok je Ognjen član turskog Hatayspora.

.

.

.

.

Izvor: Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.