x

Ognjen Vranješ kupio Cecinu ogrlicu od 3.000 eura!

Ognjen Vranješ pokazao je humanost na djelu. Kako Kurir saznaje, fudbaler Anderlehta, kupio je ogrlicu od Cece Ražnatović, i to za 3.000 eura.

Naime, balkanska zvijezda je početkom aprila učestvovala u humanitarnoj akciji tako što je na Instagramu objavila video u kojem je pozvala pratioce da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za mladića Nikolu Rabrenovića, kome je potreban novac za operaciju u Rusiji. Ona je dala svoj nakit, nakon čega je krenula licitacija.

Prema riječima sagovornika, čije je ime i prezime poznato redakciji, Vranješ se pod lažnim imenom uključio u akciju i u startu ponudio najviše od svih do tada - 2.000 eura, ali je na račun mladića uplatio dodatnih 1.000 eura.

"Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u povjerenju rekao da su obojica učestvovala u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. Fudbaler je želio da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu iznio sa lažnog profila. On Cecu izuzetno cijeni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna", tvrdi naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ražnatovićkom kako bismo provjerili da li je upućena u to ko je dao novac za njen nakit, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Međutim, na Instagramu se zahvalila svima koji su pokazali svoju humanu stranu.

"Željela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je željela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 eura, svaka čast i hvala puno. . Biće uvijek takvih, a ja sam raspoložena da pomognem", istakla je folk zvijezda.

Sportista ni ovoga puta nije odgovarao na poruke i pozive, prenosi Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.