x

ovo je poraz

Ognjena Vranješa urnišu zbog gostovanja u emisiji i priči o preljubi: Nazivaju ga psihopatom, narcisom...

Ognjen Vranješ gostovao je u emisiji "Sceniranje" gdje je potpuno otvorio dušu, umalo zaplakao kada se prisjetio svog odrastanja, a onda i otvoreno pričao o svojim nevjerstvima..

Fudbaler je pričao kako je suprugu Danijelu prevario sa divom, da bi potom i njoj iza leđa viđao drugu pjevačicu Katarinu Grujić. Ognjen Vranješ prije godinu i po dana se zbog zabranjene veze, poruka, suđenja našao u žiži javnosti, a svoju odluku da vara čak i ljubavnicu pokušao je da opravda kratkom izjavom: "Mlađa, bolja", rekao je fudbaler kroz smijeh.


- Moja žena bila je očajna, ovo je jedina mrlja zbog koje se u životu kajem. Brak je samo na papiru, mi smo dugo zajedno, 14 godina, mladi smo krenuli. - rekao je Ognjen.

Međutim, nakon svih tih izjava, na društvenim mrežama krenula je lavina negativnih komentara na račun fudbalera, a po svemu sudeći, ovo je njegovo najgore gostovanje.


- Narcis, psihopata, očigledno, Čega se pametan stidi BUDALA SE PONOSI!, Kome je više ovaj lik interesantan? Da li on ima neku drugu temu na koju može da diskutuje? Pošaljite ga u Zadrugu već jednom, izgleda da mu je to želja. - jedni su od mnogobrojnih razočaravajućih komentara gledaoca.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.