x

Ogorčeni PSG-ovi navijači burno reagovali na Ramosov povratak, Pochettino ga branio

Bijes navijača Paris Saint-Germaina zbog ispadanja iz Lige prvaka i dalje se ne stišava, a to je na svojoj koži najbolje osjetio Sergio Ramos kojem su zviždali pri svakom dodiru s loptom na sinoćnjoj utakmici protiv Lorienta (5:1).

Španski štoper se vratio nakon duge pauze zbog povrede, a navijačima teško pada što su vlasnici kluba odlučili uložiti novac u 36-godišnjeg nogometaša čiji su najbolji dani odavno prošli.

I ranije su mediji pisali o mogućem Ramosovom odlasku iz PSG-a, dok je španski AS potvrdio te navode tako što su najavili da bi ga već od iduće sezone mogli gledati u novom klubu.


"Svi smo pogođeni. Mislim da je to frustracija navijača zbog rezultata, ne mislim da je usmjereno protiv njega. On je veliki prvak, zaslužuje poštovanje kao i svi igrači Paris Saint-Germaina", rekao je PSG-ov trener Mauricio Pochettino o zvižducima.

Inače, PSG je sinoć ostvario pobjedu rezultatom 5:1 u utakmici u kojoj su bljesnule najveće zvijezde pariškog kluba.


Kylian Mbappe je postigao dva gola i ostvario tri asistencije, Neymar je postigao dva, a Lionel Messi jedan pogodak.

PSG osam kola prije kraja prvenstva ima 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Marseille pa se već sada gotovo može reći da će biti novi prvaci Francuske.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.