x

Ograničeni su i zatrovani! Zadrugari iznijeli šok detalje iz života Aleksandre i Davida: Ona mu plaća dugove!

Odnosi između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, kao i Ljube Pantović i Karađorđa Subotića izazivaju veliku pažnju kako javnosti, tako i ukućana rijaliti programa "Zadruga 2".

Tako su noćas u hotelu "Zadruga" Jovana Tomić Matora i Lepi Mića u društvu Ane Korać pričali o ovim zadrugarima, a tom prilikom nisu imali baš pozitivna mišljenja o njima.


- Ja ih nikad neću ostaviti na miru sve dok su zli i loši ljudi. I još gore stvari mislim o njoj i kraj priče! Isto kao i za onog matorog (Karađorđa). Ja sam prva pričala da je David dečko za primjer. David je meni i Mikiju govorio kako je Sandra zmija i kako ga sramoti. Ja sam mislila da Aleksandra njega maltretira, meni bilo čudno što on to trpi. Najgore od svega je što su ograničeni, a mladi ljudi, glupi, zatrovani - rekla je Matora.


- Sandra i David su mi smešni. Ne diži nikoga u zvijezde, sačekaj. Miki jednu noć napao Karađorđa, pa Sandru, pa Davida. Neka meni nešto kaže za stolom, ja odmah napadam. Kaže ona mu je platila dugove i račune za tu radnju i kartu. Zbog svega je tu. To je cijela priča - govorio je Mića.




(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.