x

luksuz na sve strane

Oko nje zlato i kristali, ali to nije sve: Kćerka Željka Mitrovića pokazala sav luksuz u kome uživa! (Foto)

Nasljednica direktora TV Pink trenutno se nalazi u Holandiji i trudi se da obiđe sve znamenitosti Amsterdama ali i da uživa u prestižnom smještaju...

Kristina Mitrović, starija kćerka Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, uživa punim plućima, uprkos pandemiji koronavirusa.

Nasljednica direktora TV Pink trenutno se nalazi u Holandiji i trudi se da obiđe sve znamenitosti Amsterdama, ali i da uživa u prestižnom smještaju.


Kristinin budući suprug sin je ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbjeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila koje mijenja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija kćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocjenim poklonima koje od budućeg supruga dobija.


Mitrovićka je oduševila svojom fotografijoma na kojima u raskošnoj toaleti uživa u jednom od amsterdamskih luksuznih hotela. Glamur je nedovoljno jaka riječ da bi se opisao cjelokupan prizor sa zlatnim detaljima i kristalima.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.