x

Okrutna sudbina: Bojan se oženio prije tri nedjelje i čekao dijete, a sada mu spremaju sahranu!

Bojan Kutlešić (28), mladić koji je u nedjelju u zoru nastradao kod Kokinog Broda, prije nepunih mjesec dana se oženio, saznaje Republika. Da tragedija bude veća, on je čekao i dijete, ali sudbina je imala drugačiji, tragičan plan.

Kako se može vidjeti na njegovom Fejsbuk profilu, Bojan se oženio 14. juna, a njegova supruga je bila u blagoslovenom stanju.

Podsjetimo, Bojan, zdravstveni radnik iz Užica, krenuo je nakon završene treće smjene u užičkoj bolnici, gdje je radio kao tehničar, prema Prijepolju, kod babe i dede.

Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proletio između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.


Na putu do vode automobil se nekoliko puta prevrnuo niz liticu duboku tridesetak metara. Stravičan prizor vidjeli su ribolovci, koji su prvi pritekli u pomoć i pokušali da spasu mladića, ali je automobil brzo potonuo i nestao pod vodom.

Kako je Republika već pisala, o njemu su svi koji su ga znali imali samo riječi hvale.


- Ako se za nekoga može reći da je za primjer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je riječ o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a Bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smjene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani nesnošljive tuge - kažu kolege nastradalog Kutlešića, koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odjeljenju užičke Opšte bolnice.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.