x

burno

Olivera je radila sve da mu zagorča život dok mu je otac umirao: Isplivale šok prepiske drugarica nove djevojke Vuka Moba!

Reper Vuk Mob danima je u žiži interesovanja i to zbog raskida vjeridbe sa Oliverom Konatar, koja mu je nedavno rodila kćerku Teonu.

Kako je Kurir juče objavio, Vuk ima novu djevojku Anju iz Crne Gore, a sada se u medijima pojavila navodna prepiska Anjinih drugarica u kojima jedna od njih drugoj otkriva sve detalje njihove emotivne veze koja traje više od dvije nedjelje.


- Sjedili su dva dana tamo, on je nju cimao danima, dok nije izašla sa njim. Zaljubila se u njega, ona je dijete, skoro je napunila 18 godina. On joj je rekao da je Olivera sve uradila da mu zagorča život, dok mu je otac umirao i da mu oca nije obilazila. Obećao joj je da će biti zajedno svuda, pričao joj je da se nikad nije tako brzo zaljubio. Čak je pričala i na video-pozivu sa njegovom majkom - stoji u prepiskama.


- Kaže da je predobar prema njoj, rekao joj je da će zajedno biti cijeli avgust, do kraja godine kad ne bude imao nastupe. Rekao joj je da je Oliveru prestao da voli još prije nego što su završili. Oni su zajedno oko dvije nedjelje i baš izgledaju zaljubljeno. Cura je iz Podgorice, ali su oni u Budvi zajedno. Ona ne smije od svojih, dijete je... Kaže da joj je problem šta će da misle o njoj... - otkriva Anjina drugarica u prepisci koja se pojavila u domaćim medijima.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.