x

zvijezda serije igra sudbine

Olja Lević: "Sudbina se zaista poigrala sa svima"!

Na OBN-u se već drugi tjedan emitira serija "Igra sudbine", za koju je kreativni tim siguran kako će biti potpuni hit. Ova priča prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali prije svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, obiteljskih i prijateljskih odnosa, koji pobjeđuju sva iskušenja.

Jedna od glavnih ženskih uloga povjerena je mladoj glumici Olji Lević, koje se mnogi sjećaju iz serije "Selo gori, a baba se češlja" u kojoj je započela svoje prve korake u sedmoj umjetnosti.

U seriji "Igra sudbine" tumačite lik Mile. O kakvoj djevojci je riječ?

- Mila nije prototip većine današnjih djevojaka. Vrlo je vrijedna, posvećena i požrtvovana. Iako nije najstarija, ona je glava obitelji i vodi računa o sestri Nadi i bratu Debeljku. U početku se zabavlja sa Lukom, koga igra Stevan Piale, i pokušava ga usmjeriti na pravi put. Ona govori nekoliko jezika i zaposlena je u ozbiljnoj kompaniji. Stalo joj je da i njen momak nađe dobar posao.

Odustaje li Mila vremenom od svojih principa?

- Iako joj se neke stvari pružaju "na tacni", ne želi ih prihvatiti. Ima želju napredovati u poslu, ali to želi postići isključivo svojim znanjem, zalaganjem i radom. Drugi način ne prihvata. jako je odgovorna i visokih moralnih načela, tako da nikakve životne okolnosti, ma koliko bile teške, neće poljuljati njene principe.

Čini se kako igra sudbine nije mimoišla ni Milu?

- Svi likovi su vrlo isprepletani. Baš kao što i samo ime serije kaže, sudbina se riješila poigrati, ali ovdje izgleda nije štedjela. Poigrala se sa svima. Mila će također na svojoj koži osjetiti sve te promjene.

Što biste poručili gledateljma, zbog čega ne bi trebali propusti seriju "Igra sudbine"?

- "Igra sudbine" je priča u kojoj će se mnogi prepoznati. Shvatit ćete kako se životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, događaju svakodnevno i u realnosti. Vjerujem kako će gledatelji zaista uživati i željno iščekivati svaku sljedeću epizodu.

Seriju IGRA SUDBINE pratite od ponedjeljka do petka u program OBN TV od 21:40 sati.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.