x

Omiljeni i u Tuzlanskom kantonu: Na nastup Armina Bijedića u Lukavcu ni šibica nije mogla stati! (GALERIJA)

Da Armin Bijedić važi za omiljenog pjevača u Sarajevskom kantonu znaju i ptice na grani, a neosporno je kako hara i cijelom BiH i dijasporom. Njegovi nastupi su uvijek maksimalno posjećeni, a da bi mogao ponijeti titulu omiljenog pjevača i u Tuzlanskom kantonu pokazuje njegov nastup u lukavačkom Clubu Plaža.

Armin Bijedić napunio klub do posljednjeg mjesta

Club Plaža

Prokosovići bb 75300 Lukavac

061/393-133

Vlasnici klubova i diskoteka imaju oproban recept kada je u pitanju način na koji se mogu privući gosti, kako zbog dobre pjesme, tako i što će ih nalet emocija "natjerati" da popiju koju više, a svi vrlo dobro znaju da je to itekako bitno za sve koji drže objekte. Krako i jasno - Armin Bijedić. Upravo on je zaslužan da vlasnici imaju krcate objekte, i ono što je još bitno jeste da svojim glasom i emocijom "dotuče" u dubinu duše, pa se piće toči na sve strane. 


Dobar dernek je teško napraviti, a majstor u tome svakako je Armin Bijedić, kojeg nazivaju najvećim otkrićem muzičke scene kada je narodna muzika u pitanju.Gdje on pusti glas, niko ne ostaje ravnodušan, a iz vikenda u vikend u to se mogu uvjeriti brojni ljubitelji dobre pjesme. Armin je ove subote bio gost lukavačkog kluba Plaža, gdje je pred 2.000 gostiju napravio totalnu ludnicu. 


Kapacitet kluba je bio popunjen, a Armin se potrudio da luda i nezaboravna noć potraje sve do sitnih sati. Svojim izvedbama je sve bacio u trans, a takvu erupciju oduševljenja u ovom klubu odavno nisu izazvale i mnogo veće zvijezde koje tamo nastupaju. Bijedić je očigledno posebno omiljen i u Tuzlanskom kantonu, što se moglo vidjeti po samoj posjećenosti ovoga nastupa, kao i po uzavreloj atmosferi. 


Ono što je poznato jeste da Armin već uveliko bilježi termine gostovanja za ljeto, tako da će vlasnici klubova i diskoteka, kao i mnogi mladenci, budući da je omiljen na svadbama, imati pravu muku angažovati baš njega za gostovanje. 



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.