x

On će biti definitivno najveći zavodnik: Sarajlija koji se nalazi u spotu za pjesmu "Žena od sultana" ulazi u Zadrugu 4!

Na spisak potvrđenih učesnika nove sezone "Zadruge", koja startuje u septembru, upisano je još jedno poznato ime. Riječ je o Sarajliji, modelu i bosanskom Bali begu, Kenanu Tahiroviću, koji iza sebe ima niz uspješnih projekata. Svakako, jedan od zvučnijih, jeste pojavljivanje u spotu za pjesmu "Žena od sultana", kojim je zaludio region.

Pink.rs je danas ispred zgrade TV Pink uhvatio markantnog Kenana Tahirovića, nakon što je završio sastanak sa čelnicima produkcije i potpisao ugovor za učešće u četvrtoj sezoni rijalitija koji milioni gledalaca s nestrpljenjem iščekuju!


Kenan dolazi iz Sarajeva i već je poznat regionalnoj javnosti, pogotovo nježnijem spolu - bavi se manekenstvom i modelingom, a zbog svog upečatljivog, markantnog izgleda vrlo brzo je postao i zvijezda društvenih mreža, naročito Instagrama, gdje za njim uzdišu pratiteljke i svakodnevno prate njegove objave.


Dodatnu pažnju na sebe skrenuo je ulogom u spotu za hit pjesmu "Žena od sultana" Tijane eM, gdje glumi fatalnog zavodnika sa kojim "sultanova žena" vara svog dragog. Spot za ovu pjesmu napravio je pravi bum u domaćoj javnosti i na društvenim mrežama, a cijelom Balkanu odmah je zapao za oko atraktivni Kenan, o kojem nedjeljama unazad bruje svi.


Gledaoci "Zadruge" po prvi put će biti u prilici da Kenana upoznaju u potpuno drugačijem svjetlu - biće zanimljivo kako će se snaći u svim predstojećim izazovima Velikog šefa, ali i za crnim stolom, gdje se često odvijaju žustre debate i rasprave na različite teme. Ipak, jedno je sigurno - na njega neće ostati imune kako učesnice, tako ni gledateljke nove sezone rijalitija, koja će prema najavama nadmašiti sve prethodne.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.