x

On ima 190 kilograma, a ona 50: Kad su je pitali šta rade u krevetu - odgovor je ostavio ljude bez riječi!

Haftur Julijus Bjornson (30) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga, fitnes instruktorka Kelsi Henson (29) ima svega 158 centimetara i nije mu ni do ramena. Lakša je od njega čak 140 kilograma. 

Zvijezda serije "Igra prijestolja" koji tumači lik kojeg oslovljavaju sa Planina, sa svojom suprugom bio je glavna atrakcija u srijedu u New Yorku na svjetskoj premijeri osme i posljednje sezone serije.

Njih dvoje glase za najneobičniji par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od oktobra prošle godine, a ljudima je uvijek smiješno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. Mnogi su komentarisali  da mu djevojka izgleda kao kćerka i pitali ga - kako se oni ljube.


Par ne obraća pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi kao jednog od najjačih muškaraca u svijetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspješne 'mase'.

- Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu, rekao je Planina za "Daily Mail".


Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može da leti avionom u ekonomskoj klasi već mora u onoj poslovnoj. Dok je njegova supruga otkrila koliko je Planini potrebno mnogo hrane.

- On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe - rekla je uz smijeh Kelsi.


Pošto ih stalno prijatelji pitaju kako izgleda njihov intimni odnos, Planina je bio kratak u odgovoru: "Ona je uvijek gore".

Par se upoznao u septembru 2017. kada mu je Kelsi prišla u restoranu i zatražila autogram. Između Planine i "Palčice" odmah je sijevnula varnica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Hayat)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.