x

isplivala i slika

On je arogantni kreten! Oglasila se bivša djevojka Brajana Volša: Potpuno sam izbezumljena! Isplivala i zajednička slika!

Život Brajana Volša (47) koji je optužen da je ubio svoju suprugu i majku troje djece, Beograđanku Anu Volš (39), glavna je tema domaćih i američkih medija, pa tako svakodnevno isplivavaju detalji! Sada je, kako se navodi na društvenim mrežama, progovorila i njegova bivša djevojka sa kojom je bio devedesetih godina!

Naime, pojavila se njihova zajednička fotografija sa jednog sastanka na kojoj se vidi kako uživaju uz dezert i vino.

Međutim, poznanica Brajanove bivše tvrdi da je žena potpuno izbezumljena poslije saznanja da je Brajan optužen za ub.stvo svoje supruge, koja mu je rodila troje djece.


- Rekla mi je da je potpuno izbezumljena. On je arogantni kreten, ali to je Boston - napisala je ona, dodavši da je Brajan "prikriveni, uštogljeni sociopata".

Kako objašnjava, Brajan tada, dok su njih dvoje bili u vezi, ipak nije pokazivao nikakve znake nastranog ponašanja, niti joj je ikada prijetio. Ponašao se sasvim normalno.


Tako je, da podsjetimo, mislila i Ana kada je 2021. godine garantovala za svog muža, samo da ne ode u zatvor. To bi joj sada, najvjerovatnije spasilo život i ostavilo sa djecom.

- Brajan je ljubav mog života, moj život, moj partner, najbolji prijatelj i otac troje naše djece. On je otac koji voli, čuva i strepi i muž koji me podržava. Bez Brajana bila bih primorana da dam otkaz na poslu koji volim, jer često do kasno uveče imam obaveze, a radim i skoro svakog vikenda - obrazložila je Ana zbog čega njen muž ne treba da ide u zatvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.