x

On je jedini živi svjedok nesreće u kojoj je Šaban izgubio život! Ispričao nove detalje i scene koje ne zaboravlja: Pjevač je sjedio na ogradi i držao se za stomak...

Kum Šabana Šaulića, Slobodan Boban Stojadinović, jedini je preživjeli iz automobila u kojem su kobnog 17. februara tragično nastradali kralj narodne muzike i njegov vozač Mirsad Kerić.

U potresnoj ispovijesti iz bolničke postelje progovorio je o svemu, pa u javnost iznio još šok detalja jezive saobraćajke.

"Ležim u krevetu, tako reći ne mogu da ustanem. Tjeraju me da šetam da ne bi dobio upalu pluća. Na silu moram da ustanem, plačem na sav glas i urličem od bola. Moram da stanem i da se uspravim da bi bolje disao, jer kada ležite u postelji prikujete se za postelju to otežava rad plućima, onda tromboze, onda me na silu tjeraju da ustanem. Noge ne mogu da pomjerim zbog karlice, jer mi je pukla", tihim glasom govorio je Slobodan.



"Izašao je (Šaban Šaulić) iz automobila, sjedio na nekoj ogradi, držao se za stomak ili ne znam gdje. Rekao je da mu je loše, priključili su ga na aparate, vidjeli da gube pritisak ali nisu znali gdje. Pošto nije imao spoljašnje krvarenje, znali su da je unutrašnje. Pozvali su hitno helikopeter koji je sletio, na aparate i u bolnicu. Juče me je posjetio dežuran doktor koji je bio na licu mjesta da nas zbrine i rekao da je Šaban bio pri svijesti tokom čitave situacije", zaključuje on.


Inače, prvi rezultati obdukcije Šabana Šaulića su stigli, a prema navodima njemačkih medija, Šaban jeste preminuo od posljedica teške saobraćajke koja se dogodila 17. februara 2019. godine.

"Te povrede izazvane nesrećom jesu izazvale njegove smrt. Povrede su bile toliko velike, da sve i da su ga operisali, ne bi uspjeli da mu spasu život. Osim toga, nema znakova da nije imao pojas", navodi se u saopštenju policije do kojeg je došao njemački sajt Neue Westfalische.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.