x

imaju skladan brak

On je moj i Božji! Jovana Joksimović iskreno o braku sa Željkom, priznala da su ljubomorni: Bila sam uplašena i nesigurna!

Voditeljka Jovana Joksimović godinama je u skladnom braku sa pjevačem Željkom Joksimovićem, a sada je progovorila o njihovom odnosu, ljubomori i djeci.

Jovana je istakla da joj nikada nije predstavljalo teret to što je životna saputnica jednog od najuspješnijih muzičara na našim prostorima.

- Ne, zato što smo se od samog početka uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo djecu kao tim, i nikada nam ništa nije teško - rekla je voditeljka. 


Na pitanje da li je ljubomorna kao supruga, Jovana je rekla:

- Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svjedoči o ljubavi, ne o nepovjerenju.


Jovana Joksimović istakla je i da ona i Željko uvijek traže balans kada je riječ o vaspitanju njihovo troje djece, sina Koste i kćerki Ane i Srne.

- Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumijemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo - rekla je voditeljka.


Ona je iskreno govorila i o tome da nije oduvijek imala mnogo samopouzdanja, već da je na tome radila godinama.

- Bila sam i uplašena i nesigurna kada sam počinjala. Onda sam shvatila, naučila da nesigurnost može da zamijeni samo znanje. I krenula sam mnogo da učim o svom poslu. I radim to i dalje - rekla je Jovana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Azra

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.