x

On je sva svoja s*anja priznao, ali ovo ne: Sloba ne prestaje da obmanjuje narod, ovakvo fotošopiranje još niste vidjeli! (FOTO)

Osim po javnoj prevari, zbog čega je dobio epitet najpoznatijeg preljubnika na Balkanu, čestih napada histerije, samopovređivanja lomljenjem ruke od zid, Sloba Radanović je ostao upamćen i po čuvenoj rečenici: "Ja sam sva svoja s*anja priznao." Ali, ovo još nije! 

Bivši muž Kije Kockar i pjevač Sloba Radanović je ovih dana meta podsmijeha na internetu. Naime, on ne prestaje da objavljuje fotografije koje je iscrpno uredio, to jeste isfotošopirao. Izduživanje lica, uklanjanje mladeža, podočnjaka, podbratka, potpuno novi ten, sređivanje frizure, uklanjanje sala, povećanje mišića - Sloba fotografiju uredi do najsitinijih detalja. On ide toliko daleko da fotošopira fotografije plakata kojima najavljuje nastupe.


Gotovo svaki dan se može naići na fotografiju Slobe prije i poslije fotošopa, ali posljednje u nizu kojima da novi opis, pokazatelj su kako se Radanović zaista zanio kada je uređivanje slika u pitanju. Svoju facu je potpuno deformisao, toliko da skoro ne liči na sebe. Oblik glave je izmijenio koliko je mogao, a upravo silno fotošopiranje ga je koštalo raznih komentara, tako da je dobio i titulu kompleksaša. 

No, vratimo li film unazad kada je Sloba bio učenik rijalitija, onda je jasno da on ide po starom - nastavlja da obmanjuje narodnu masu. S tim da je tada to radio svojim lažima, a sada nešto slično - lažnim fotografijama. 




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.