x

htjela da se vrati taksijem

On vozi bez ruku, nešto će se desiti: Jovana poslala drugarici jezivu poruku prije nesreće u kojoj je poginula!

Osamnaestogodišnja Jovana J. koja je prije dva dana nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na starom grdeličkom putu samo nekoliko minuta prije udesa svojoj najboljoj drugarici poslala je poruku: "On vozi bez ruku, nešto će da se desi".

Njeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je Jovana bila odličan đak, uvijek nasmijana i pozitivna i divan drug, piše Rešetka.

- Ovo je strašno što se desilo. Ne možemo da vjerujemo. Samo prije mesec i po dana slavili smo njeno punoljetstvo, a sada, umjesto da zajedno spremamo mature, mi ćemo da idemo na njenu sahranu - priča njena drugarica iz odjeljenja.


Oni su se, navodno, te večeri vraćali iz leskovačke diskoteke u kojoj je nastupao Sloba Radovanović.

- Jovana je htjela da se sa koncerta vrati taksijem kući, ali je Predrag ubijedio da se vrati sa njima - dodaje drugarica.


Kako navode iz leskovačke policije, isti mladić je prije nekoliko godina takođe sletio BWM-om, maltene na istom mjestu.

Podsjetimo, osamnaestogodišnja Jovana J. iz Velike Grabovnice poginula je prije dava dana rano ujutru na starom gradeličkom putu kod Guberevca kada se BMW kojim je upravljao Predrag N. prevrnuo nekoliko puta i završio van kolovoza.


Sa njima u vozilu su bili i Andrija S. (18) iz Zagužana i Vladan S. (19) iz Male Grabovnice.

Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesretna Jovana preminula na licu mjesta.

Podsjetimo, Zavod za sudsku medicine iz Niša će raditi obdukciju tijela tragično nastradale Jovane, a sahana tinejdžerke obavljena je danas u rodnoj Velikoj Grabovnici.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.