x

Ona će zamijeniti Bojanu Ristivojević? Ova poznata srpska starleta postaje voditeljka rijalitija!

Na mjesto dugogodišnje voditeljke Bojane Ristivojević dolazi Tamara Đurić! Kako navodi izvor blizak produkciji, Tamara će u potpunosti zamijeniti voditeljku Bojanu i vodiće sve emisije koje je nekada ona vodila.

"Tamara je već bila na razgovoru i načelno su postigli dogovor, ostaje samo da krenu probna snimanja da bi se novopečena voditeljka malo ispraksala. Njoj ovo neće teško pasti jer je Tamara veoma inteligentna i brzo se uklapa u date situacije, a i retorički je vrlo sposobna. Čelnicima televizije je ona bila najbolja za tako nešto i odmah su kontaktirali sa njom. Tamara je neko vrijeme razmišljala, ali je ponuda bila više nego isplativa i prihvatila je njihov prijedlog. Sada je ostalo samo da utanače datum početka rada i emitovanja emisija", kaže izvor.


Tamara je povodom ove situacije kratko rekla da o tome ne može da priča, ali je potvrdila da pregovara sa sretnom televizijom o eventualnom angažmanu.

"Tačno je, bila sam na razgovoru, a što se tiče vašeg pitanja vezanog za vođenje emisija i ostalo, mogu da vam kažem samo da detalje ne mogu da iznosim zasad", rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.