x

Ona je baba djevojka, može samo da drži stalak za moj mikrofon: Maja Nikolić žestoko oplela po Goci Tržan!

Maja Nikolić surovo je izvrijeđala Gocu Tržan, pa da je čak razmišljala i da je tuži. Naime, Goca je žiri u Pinkovim zvezdicama rekla kako djeca ne treba da pjevaju Majinu staru pjesmu, jer je dosadna. Nikolićeva nije mogla da ćuti, pa je osula po svojoj koleginici.

“Ja sam njoj oprostila jer ona je toliko glupa, ima toliko glupih izjava, svakog petka uveče sam navikla na njene promašaje. Goca je jedna slatka baba djevojka, ali nije osoba koja mene može da uvredi, jer ja sam postala javna ličnost pet godina prije Goce Tržan i sa mojim festivalskim nagradama, neću vam reći koliko ih ima, ali mnogo ih je, Goca bi mogla samo da drži stalak za moj mikrofon”, rekla je Maja.

Pevačica je objasnila da ipak neće tužiti Gocu, jer “nije vrijedna dinara”.


“Ja sam sa Gocom imala divan odnos i bilo mi je čudno da je odjednom izrazila hejt prema meni. Ona je mene toliko izvrijeđala da sam razmišljala da li da joj pošaljem tužbu, pa sam onda rekla: “ne vrijedi da trošim ni dinar, bolje da dam novac u humanitarne svrhe”. Sem toga njene glupe izjave rijetko ko razume, a pjesma je zaista bila hit devedesetih”, izjavila je Maja u “Kontraviziji”.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.