x

tek kreće šou

Ona je Guči mama, pare sve napravi sama: Jovana Jeremić snimila prvu pjesmu!

Voditeljka Jovana Jeremić izbacuje svoj prvi muzički singl, a pjesma će nositi naziv "Roleks". Pjesmu je dobila na poklon, kao i sat iste marke.

Kako se navodi, prije nekoliko godina Jovana je pomogla jednom uticajnom čovjeku iz šoubiznisa, a na to je potpuno zaboravila. Ovih dana je pričala o muzičkoj karijeri i najavljivala kako bi mogla da snimi pjesmu, a ovaj čovjek joj se javio i poslao veliki hit. U pitanju je osoba koja sarađuje sa vodećim imenima trep scene.


- Jovani se jako dopala pjesma i odmah je prepoznala hit, riješena je bila da to uradi odmah. Odlično se snašla u studiju, jako je talentovana i sve je vrlo brzo snimila. Ovih dana priprema i odličan spot koji će pratiti pjesmu, i sve to će izbaciti već za nekoliko dana, ako sve bude kako je planirala - govori izvor.


Jovana je potvrdila ova saznanja, ali nije željela da otkriva više detalja, jer želi da sve bude iznenađenje. Na svom Instagram profilu je prošle nedjelje napisala da se sprema da napravi potop i da sve pjevačice koje su planirale da nešto izbace u junu treba da pomjere svoje projekte, jer će ostati u sjeni njenog muzičkog projekta. Sve je gotovo osim spota, a prijateljima je rekla da je spremna da sahrani estradu.


- Jovana ovo radi iz ljubavi, nikada joj novac nije bio ideja voditelja, zbog toga će sigurno i uspjeti, jer ne juri za parama. Ona je spremila singl koji će da raspameti sve, ali ona uopšte ne planira da joj to bude nova profesija, već isključio da se dobro zabavi - prenosi "Skandal".

- Ona je Guči mama, pare sve napravi sama - glase stihovi njenog prvenca.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.