x

Ona je ljudski otpad: Legendarni glumac opleo po Kiji kao nijedna poznata ličnost do sada!

Priznati pozorišni i televizijski glumac Goran Sultanović u utorak uveče na koncertu trubača Dejana Petrovića nije mogao da sakrije nezadovoljstvo pojedinim estradnim ličnostima koje su u velikoj mjeri zastupljene u medijima!

Na silovitom udaru glumca prve su se našle starlete i pjevačice, prije svih folk zvijezda Dara Bubamara i rijaliti-zvijezda Kristina Kija Kockar.

- Ma ne dolazi u obzir da govorim o sebi i svojoj karijeri jer šta ima ja da pričam pored starleta koje su za kulturnu Srbiju ljudski otpad. Neću da budem u novinama pored Kije i Dare Bubamare. Nek one mlataraju, a vi pišite. Ovo nije moj stav prema vašem listu i vama lično. Protiv vas nemam ništa i poštujem vaš rad, ali moj jedini način da se borim protiv takvog izvještavanja o polusvijetu je da ovo kažem javno jer ne mogu da bijem novinare i vaspitavam ih - izjavio je Sultanović za Srpski telegraf. Glumac nije pokušavao da prikrije gorčinu i bijes i nastavio je da izražava nezadovoljstvo, a ono što je bilo zanimljivo jeste da odlično zna imena svih rijaliti-zvijezda i starleta koje je i ranije spominjao u negativnom kontekstu.


- Danas u javnim glasilima pišu: "Ovi se ka*ali, ovaj je*ao ovog..." Ljudi moji, svijet se okrenuo naopačke i ono što je bilo normalno više nije, nego je dosadno i staromodno. Izopačenost je uzela maha i borba je bespoštedna - vikao je Sultanović obraćajući se članovima ansambla Kolo dok su zajedno čekali da počne koncert Dejana Petrovića, na kojem su nastupali.

Kad se malo smirio, Sultanović se za Srpski telegraf osvrnuo na karakterističnu boju glasa, za koju dobija pohvale i koja mu je, uz talenat, i krčila put u karijeri.

- Ako hoćete ovakav glas da imate, kao što imam ja, onda morate 40 godina da pijete loše vino i pušite loše cigare - rekao je glumac, konačno se osmjehujući.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.