x

Ona je rođena sestra Dragane Mirković: Radi na televiziji i dosta liče! (FOTO)

Dragana Mirković jedna je od naših najvećih zvijezda, ali i najbogatijih. Pjevačica koja živi u Beču, posjeduje svoju televiziju, a nikada se nije dičila svojim bogatstvom i uvijek je isticala da joj je porodica na prvom mjestu.

Pjevačica se svim srcem brine o svojoj djeci, uvijek je podrška svom suprugu, a naravno ne zaboravlja svoje korijene i porodicu u Kasidolu. Redovno posjećuje majku i oca, a sa sestrom Dušicom je veoma povezana.


Dragana i Dušica su se uvijek međusobno podržavale, a pjevačicina sestra je danas zaposlena na televiziji "DM Sat" gdje obavlja sve poslove kada Gaga i njen suprug Toni nisu to u mogućnosnosti.


Dušica Krumov prije godinu dana govorila je o svojoj sestri, da je uvijek bila ponosna na njen talenat, te je otkrila i da joj je žao što se pjevačica nije više obrazovala muzički, jer posjeduje nevjerovatan talenat, a bila je i odličan đak.


"Jako mi je žao što nije upisala muzičku školu u Požarevcu. Ona je položila prijemni, ali su tada rekli da je starija", rekla je Dušica svojevremeno.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.