x

ZBOG NJE SE PROMIJENIO

Ona je žena Dragana Marinkovića Mace, a ovo je istina o njihovom braku!

Poznati voditelj i glumac Dragan Marinković Maca u braku je sa atraktivnom Jovanom Milić skoro četiri godine. Njegova dvije decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspjela je da za samo nakon nekoliko mjeseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od posljednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".


Glumac i njegova supruga prije izvjesnog vremena izgubili su trojke, a on je nedavno kratko to prokomentarisao.

- Bila joj je prva trudnoća, bilo je jako loše. Tako je kako je, mnogi parovi prolaze kroz to - rekao je, pa otkrio kako se ona slaže sa njegovim sinovima, koji su još uvijek maloljetni.


- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima djecu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih djece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja je da imamo 11-oro djece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

On je priznao i u kakvom je odnosu sa bivšim partnerkama, sa kojima je dobio nasljednike.


- U civilizovanim smo odnosima, nema veze što nismo zajedno, imamo plod naše ljubavi. Zadesilo se, ja sam roditelj. I da su nastali u pijanoj noći, to je moje dijete - zaključio je tom prilikom.

Jovana i Maca su se ljetos zajedno pojavili na otvaranju njegovog lokala u srbijanskoj prijestonici.

.

.

.

.


Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.