x

NOVA UČESNICA SPREMNA JE DA GA RASKRINKA

Ona ulazi da ga uništi! Kristijan Golubović ne sluti kakav mu se haos sprema: Kada me bude vidio, neće mu biti dobro!

Kristijan Golubović je tokom učešća u "Zadruzi" nekoliko puta spominjao majku njegove rijaliti cimerke Tare Simov.

Ovog puta oglasila se i Tarina majka Mira, koja ima namjeru da uđe u rijaliti i vrati Kristijanu za sve što je o njoj rekao:

- O Kristijanu mogu eseje da ispričam, sve ovo što je pričao za mene da me je razvlačilo pola Beograda je jedna velika budalaština. On u stvari i ne zna ko je Tarina majka, jer kada bi znao, ne bi tako pričao o meni. Poslije toliko robije i svega što je proživio on ne može da ukači da me poznaje. Kada me bude vidio, neće mu biti dobro, pa će početi da se dernja na sve žive tamo.


- Sve što radi samo je njegova gluma, jer je cijelog života bio glumac. Poznajem ga preko mog vjenčanog kuma. Neka ga je sramota što je javno pričao da sam n..komanka i alkoholičarka. Moraće da demantuje sve to kada se budemo sreli u četiri oka, jer me je očigledno sa nekim pobrkao. Sjetiće se da sam ga spasavala i pravila zid između njega i nekih ljudi sa one strane zakona - kaže Mira Simov i nastavlja:


- Ja jesam pjevala u to vreme o kojem Kristijan priča, ali sam bila udata i nisam kao današnje pjevačice radila svašta da bih snimila pjesmu i album. Sve što laje su sve njegove zatvorske lovačke priče. Jedva čekam da se sa njim sretnem jedan na jedan. Planiram da uđem u Zadrugu i da mu sve saspem u lice. Nisam ja od onih što se plaše, ako se obračunam javno sa njim, neću se plašiti da će njegovi pajtaši da me jure i da mi prijete. Već me je kontaktirala na Instagramu njegova fan stranica koju vodi njegova žena Ivana, ali ja ne želim da budem prijatelj sa takvim ljudima. Ne dozvoljavam da Kristijan iznosi bljuvotine o meni. On je morao da uđe u rijaliti jer je u dugovima koje mora da vrati - ispričala je Mira za "Star", prenose mediji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.