x

Ona više i ne spominje muža: Miki i Suzana razmjenjivali nježnosti, pljuštali poljupci! (VIDEO)

Miki Đuričić i Suzana Perović sjedili su na njegovom krevetu i vodili neobavezan razgovor. U jednom trenutku Miki je ustao i rekao Suzani da treba da mu raspremi ugao sobe gdje kamera ne dopire. Suzana je otrčala do ulaznih vrata, zatvorila ih, a onda otrčala do ugla sobe gdje se nalazio pčelar iz Kupinova.


Suzana je otišla do Đuričića, pripila se uz njega, a onda su se čuli čudni zvuci koji podsjećaju na poljupce. Potom je Perovićeva u namjeri da sakrije šta se desilo počela da priča sa Mikijem.

- Pa, ono što si trebao da mi kažeš, to te pitam - izjavila je Suzana.

Nakon toga, njih dvoje nisu izlazili iz mrtvog ugla sobe, ali sljedeće što se čulo jeste raskopčavanje rajfešlusa.


- Sve mi je postalo svejedno, umorio sam se. Da te ja ubjeđujem, džabe kad ti ne kapiraš. Volim te takvu kakva si, glupava, šta ću. To ne bira pamet, nego srce. Važno je da si ti meni lijepa - pričao je Miki.

- Miki, ti znaš da postoji i život poslije ovoga. Postoje snimci svega ovoga što si pričao, pa te pozovem i kažem :,,Dušo, dođi na salaš", jer nećemo da pričamo bez svjedoka, pa ti kažem da ponoviš sve - dodala je Perovićeva.


- Šta da pričam, ja ću sve to pokazati. Vidjeću Vas, jer Vi pričate da ste Vi drugačija osoba. Imam osjećaj da ćemo se mi svađati - rekao je Đuričić.


- Pa dobro, nećemo mi provoditi sve vrijeme zajedno. Ni na salašu nećemo, šta treba da mi kažu komšije. Nećeš valjda da spavaš kod mene - rekla je Suzana.

- Ti ovime tražiš samo alibi ako ovo ne uspije, pa da možeš da kažeš da ti ovo nisi pričala - izjavio je Miki kroz smijeh.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.